Kleurwedstrijd rondom de Giessense Jaarmarkt

GIESSEN – Als onderdeel van het jubileum van de jaarmarkt in Giessen is er ook een kleurwedstrijd in het leven geroepen voor kinderen van groep 1 t/m groep 8 van de basisschool.

Kleurplaten en prijzen zijn beschikbaar gesteld door de exploitanten van de kermis op initiatief van de familie De Voer die al 50 jaar de kermis zeer succesvol verzorgd. De kinderen van de plaatselijke basisschool krijgen de kleurplaat op school en de kinderen die het basisonderwijs buiten Giessen volgen kunnen hun kleurplaat afhalen op 27 augustus van 9.00 uur tot 12.00 uur bij Arie Kant aan de Parallelweg 26 te Giessen.

De kinderen van de basisschool leveren hun kleurplaat uiterlijk 5 september weer in bij hun school en de anderen ook op die datum bij de feesttent aan de Parallelweg van 18.00 uur tot 18.30 uur. De prijsuitreiking vindt plaats op 8 september om 16.00 uur in de feesttent waarna de familie De Voer voor alle kinderen een buitengewone verrassing heeft. Doe dus mee en kom 8 september om 16.00 uur naar de feesttent in Giessen.