Gorcumse Jazzclub naar Podium Gorcum

GORINCHEM – Na het sluiten van schouwburg De Nieuwe Doelen en een overgang seizoen bij Partycentrum Hipper-Kolfbaan zal de Gorcumse jazzclub Jazz Hall’72 het jazzseizoen 2016-2017 voortzetten in gebouw ‘PoGo’ in Gorinchem.

PoGo is een initiatief van Stichting Podium Gorcum, die het beheer en exploitatie van het voormalige pand De Haarhorst op zich heeft genomen. De grote zaal biedt een professioneel podium met uitstekende akoestiek en een bar met een breed aanbod tegen zeer betaalbare prijzen. Er worden al pop- jazz- klassieke concerten en balletvoorstellingen gehouden en toneel en cabaret worden in de toekomst niet uitgesloten.

De breed gedragen sociale doelstellingen van PoGo sluiten helemaal aan bij die van de Stichting Jazz Hall’72: Voor iedereen, ongeacht herkomst, sociale klasse en leeftijd. Het gebouw is rolstoel-vriendelijk met parkeerplaatsen op eigen terrein. Jazz Hall’72 hoopt met deze volwaardige concertlocatie een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan haar binnenkort 45-jarige jazzclub geschiedenis.