Extra MAAS! in Woudrichem

WOUDRICHEM – Op 24 augustus is er een MAAS! special vanwege de Visserijdagen in de Vesting. Je bent van harte welkom in de tent op de Bol.

MAAS! presenteert een programma met interviews, humor, discussie en debat. Van, voor en door vestingbewoners en natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het wel en wee van de historische vesting van Woudrichem en de directe omgeving.

Het zal deze avond vooral over de Visserijdagen en vissen gaan. Dus ook de sterke verhalen die daar bij horen. Hoe ging het vroeger met de roeiwedstrijden op de Maas? Wat organiseren de straten uit de vesting dit jaar voor activiteiten? Hoe staat het met de plek van de vesting in de nieuwe gemeente Altena? En waar gaat het over op de Leugenbank?

De avond is van 20:00 tot 22:00 uur in een tent op de Bol in Woudrichem. Je bent van harte welkom en meer informatie lees je op de facebook pagina www.facebook.com/maaswoudrichem.