Biesbosch Open Water Race komt er weer aan

SLEEUWIJK – Fanatieke open water zwemmers gaan op zaterdag 10 september weer te water.

Op dezelfde locatie als de afgelopen drie jaren, in dezelfde opstelling als in 2015, zullen de Biesboschzwemmers opnieuw proberen er een succesvolle dag van te maken tijdens de Biesbosch Open Water Race. Het programma is in grote lijnen hetzelfde als vorig jaar, alleen het team event is vervangen door de estafette 4 x 250 meter. De ploeg moet bestaan uit 2 dames en 2 heren en als allen voor dezelfde verenigingen uitkomen dan telt het resultaat mee voor het verengingsklassement. Het is mogelijk om op de wedstrijddag tot 11.30 uur in te schrijven. Voor de rest is er aan het programma niets verandert. Halverwege de dag is het nog steeds mogelijk om deel te nemen aan de prestatietocht over 250, 500 of 500 meter.

Gedurende dag zijn er prijsuitreikingen van de dagprijzen en aan het einde van de dag zullen ook nog de diverse klassementsprijzen bekend gemaakt worden. Verder is er tijdens de dag ook verkoop van loten voor loterij en is er eten en drinken te krijgen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, deze is nog steeds € 2,50. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.bowr.nl.