Met de boot naar Slot Loevestein

POEDEROIJEN – Beleef deze zomer Slot Loevestein eens op een hele andere manier, namelijk over het water. Stap aan boord op een dagtocht of bij een van de veerdiensten.

Deze zomer zijn er verschillende boten die aanmeren op Slot Loevestein. Kom naar Slot Loevestein over het water. Dit kan met de veerdienst Riveer of het voetveer vanaf Woudrichem. Via www.slotloevestein.nl kunnen voordelige combi-tickets worden besteld inclusief toegang tot het kasteel en vervoer over het water.

In augustus vaart Riveer iedere dag tussen Woudrichem en Gorinchem. Ook tussen Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren varen ze iedere dag. Vaar je vanuit Gorinchem? Dan moet je altijd overstappen in Woudrichem. Kijk voor de vaste dienstregeling op www.riveer.nl. Het voetveer Woudrichem vaart deze zomer doorlopend op maandag van 12.30 tot 17.30 uur en van dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 17.30 uur. In augustus is Slot Loevestein iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur geopend.