Afsluiting Bandijk en Dijkgraaf den Dekkerweg

WERKENDAM – In de nachten van 5 tot en met 10 september vervangt de gemeente Werkendam het asfalt op delen van de Bandijk en de Dijkgraaf den Dekkerweg in Werkendam.

Hierdoor zijn deze wegen ’s nachts enkele uren afgesloten. Verkeer wordt omgeleid met borden en verkeersregelaars. Voor de hulpdiensten kan de weg de hele tijd worden vrijgemaakt. Wanneer welk deel afgesloten wordt kan nog niet precies aangeven worden. Dit hangt ook af van het weer.

Tussen de Biesboschhaven Zuid en Fort Steurgat vervangt men de asfaltlaag. Die wordt ook voorzien van fietsstroken. Tussen de Veerweg en de Spieringsluis wordt het asfalt vervangen. Ook het asfalt tussen de rotonde Borgharenweg en de Bandijk wordt vervangen. De nieuwe deklaag zorgt ook voor geluidsreductie.