Vrouw uit Breda aangehouden voor bezit harddrugs

GORINCHEM – Donderdagavond tegen middernacht reden agenten over de Driemanschapslaan in Gorinchem en zagen daar een voertuig geparkeerd staan. Het stond nogal opvallend op de weg stil en dus besloten ze een controle uit te voeren.

Even verderop keerden zij hun politiebus, maar in de tussentijd was de auto al weggereden. Op de Banneweg in Gorinchem werd het voertuig aan de kant gezet. De bestuurster bleek een 22-jarige vrouw uit Breda te zijn. Omdat de agenten een opvallende chemische lucht roken in het voertuig, voor hen bekend als harddrugs, stelden zij een onderzoek in. Daarbij vonden ze in de auto een aantal zakjes verdovende middelen.

Omdat het meer dan een gebruikershoeveelheid aan harddrugs was, werd de bestuurster aangehouden. De drugs is in beslag genomen.