G-Voetbal Kozakkenboys zoekt (assistent) trainer

WERKENDAM – Het G-Voetbal bij Kozakken Boys heeft inmiddels al een aantal jaren een vaste plek binnen de vereniging verworven. De 9 junioren trainen op donderdagavond met veel plezier en laten regelmatig op diverse toernooien hun voetbalkunsten zien.

Van de vijf trainers, die met veel plezier de trainingen verzorgen, hebben helaas twee vrijwilligers wegens bijkomende taken binnen de club hun zeer gewaardeerde inzet bij de G-afdeling kortgeleden moeten beëindigen. Daarom zoekt de afdeling G-Voetbal iemand die het trainersteam wil komen versterken. Het gaat dus om de donderdagavondtraining.

Kun je een uurtje per week vrijmaken en lijkt het je leuk om te helpen deze enthousiaste spelers en speelsters trainingen te geven, neem dan contact op met Lyda van Noorloos of John van den Berg. Dit kan via a.noorloos1976@planet.nl of johnvdberg@kozakkenboys.nl. Men begint op donderdag 1 september weer met de trainingen op Sportpark De Zwaaier, kom gerust een kijkje nemen.