Eenvoudige oefenzege voor Kozakkenboys

WERKENDAM – Ook het tweede oefenduel van de voorbereiding verliep zonder problemen voor Kozakkenboys.

Tegen hoofdklasser RVVH uit Ridderkerk stond er al binnen 10 minuten een 3-0 voorsprong op het scorebord door goals van Abdulsamed Abdullahi en Ahmed Mendes Moreira (2 keer). De eerste treffer van Mendes Moreira verdient een speciale vermelding. Vanaf een meter of 30 schoot de van Excelsior Maassluis overgekomen aanvaller met een boog over de doelman in de goal. De overige twee goals van de Boys kwamen beide op naam van Madjer Lukoki. In de tweede helft vonden er veel wisselingen plaats. Kozakken Boys creëerde nog wel kansen via o.a. Habtemariam en Powel, maar goals bleven uit.

Kozakken Boys begon de oefencampagne al eerder met een 2-0 overwinning op Rijnsburgse Boys. In de eerste wedstrijd van het seizoen, waarin aan de kant van de Boys 21 speler in actie kwamen, besliste Gwaeron Stout en Mahmut Sönmez al voor rust al de eindstand.