Nieuw oldtimerevenement op de Kurenpolder in Hank

HANK – Op 9, 10 en 11 september wordt er een nieuw uniek 3-daagse oldtimerevenement georganiseerd in het Land van Heusden en Altena. Dit nieuwe evenement ‘Kurenpolder Classic Show’ vindt plaats bij de camping De Kurenpolder in Hank.

Alles wat met Oldtimers te maken heeft is welkom van vrachtauto’s, personenauto’s, trekkers, busjes, bromfietsen en motorfietsen en al wat nog meer oud is aan toe. Amerikaans, Japans of Europees, het maakt niet uit. Gedurende deze dagen is er stijlvolle muziek aanwezig met voldoende horecapunten voor de inwendige mens.

Iedereen heeft gratis toegang en voor degene die willen overnachten op de camping kunnen contact opnemen via de email: kutenpolderclassicshow@gmail.com en kunnen gratis gebruik maken van het zwembad. Het evenement vindt plaats aan de Kurenpolderweg 31 in Hank.