VOV Aalburg/Heusden zoekt vrijwillige chauffeurs

AALBURG – Al jaren is de vereniging ouderenvervoer Aalburg/Heusden actief in het vervoer voor aangesloten ouderen verenigingen.

Zij vervoeren o.a. met een aantal bussen de passagiers naar de dagbesteding, diverse hobbyclubs, het ouderenkoor enz. Veel passagiers zitten in een rolstoel, dus fysiek in staat zijn om die vast te zetten en in en uit de bus te rijden is wel van belang. Om dit vervoer te kunnen blijven garanderen zoekt men met spoed nog wat nieuwe chauffeurs.

Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs en heeft u tijd over en vindt u het leuk om ander mensen te vervoeren dan kunt u contact opnemen met de coördinator via tel. 06-51262245. Hij kan u precies vertellen wat het allemaal inhoud en wat u verder nodig heeft om chauffeur te worden bij de VOV.