Man aangehouden voor huiselijk geweld

SPRANG-CAPELLE – Een 30-jarige inwoner van Sprang-Capelle is donderdagmiddag aangehouden voor huiselijk geweld. Hij had zijn vrouw mishandeld in het bijzijn van hun kinderen. De vrouw wist te vluchten.

Op donderdag 21 juli 2016 om 15.40 uur meldde een bewoonster van de wijk Vrijhoeve-Capelle dat haar overbuurvrouw met een kind in paniek aan was komen rennen. De vrouw gaf aan dat ze gevlucht was voor haar man. Die had haar mishandeld en uitgescholden.

De politie werd gebeld. Die nam ter plaatse een aangifte op. In die aangifte meldde het slachtoffer dat ze bedreigd was en dat haar man haar keel had dichtgeknepen. De kinderen van het echtpaar waren hier getuige van. De problemen zouden al langer spelen. De verdachte is direct in de woning aangehouden. Hij is aan het bureau in verzekering gesteld.