DEcAB en Hoom organiseren zonnepanelenactie

ALTENA – Heeft u nog geen zonnepanelen, maar wilt u wel profiteren van gratis zonnestroom deze zomer? Samen met energiebesparingsservice Hoom organiseert DEcAB een Zonneactie voor particuliere woningeigenaren in het Land van Heusden en Altena.

De actie is speciaal bedoeld voor mensen die overwegen om deze zomer toch nog zonnepanelen te laten installeren. Een technisch specialist van Hoom komt vrijblijvend bij u thuis voor een opname en bekijkt de mogelijkheden in uw situatie. DEcAB heeft dit jaar collectieve acties georganiseerd in Werkendam en Sleeuwijk voor woningisolatie en andere energiebesparende maatregelen. Samen met Hoom en het energie-team uit Werkendam en Sleeuwijk, wil DEcAB bewoners ondersteunen bij energiebesparing.

Met deze Zonneactie kunnen bewoners in het Land van Heusden en Altena deze zomer nog profiteren van de zon. Vrijblijvend aanmelden kan tot 29 augustus via Hoom.nl/Zonneactie of bel: 088-0062000. Als u zich aanmeldt, ontvangt u een gratis ledlamp (zolang de voorraad strekt). Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met DEcAB opnemen, via info@decab.org.