24 uur fietsen voor het goede doel in De Riethorst

GEERTRUIDENBERG – Vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2016 staat verpleeghuis De Riethorst in Geertruidenberg in het teken van fietsen. Er wordt maar liefst doorlopend 24 uur gefietst én gepresenteerd om zoveel mogelijk geld op te halen.

Deze sponsoractie wordt georganiseerd door Stichting Vrienden van De Riethorst. Met het geld wordt een sportieve dag georganiseerd, die cliënten, medewerkers en vrijwilligers van alle zorglocaties van De Riethorst Stromenland samen kunnen gaan beleven. Marianne Vos opent het evenement op vrijdagochtend 23 september om 11.00 uur.

De happening wordt voor de vierde keer georganiseerd. Het belooft een echt spektakel te worden. Een aantal sportievelingen gaat 24 uur achter elkaar fietsen. Daarnaast kan iedereen zijn eigen steentje bijdragen. Cliënten van het verpleeghuis, familieleden, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers mogen meefietsen, waarbij elke kilometer telt. Er kan worden gefietst op meerdere estafettefietsen, een vrije fiets maar er kan ook een digitale route naar Raamsdonk gereden worden. Het is de bedoeling dat mensen de fietsers sponsoren, zodat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald.

De Riethorst zoekt naast fietsers ook nog sponsors voor dit evenement. Bedrijven kunnen tegen betaling een vlag of banner met hun logo ophangen tijdens het evenement. Artiesten die zich belangeloos willen inzetten voor De Riethorst zijn ook van harte welkom. Voor meer informatie kunt u terecht bij Ton Damen, 06 53969474 / t.damen@drsn.nl of Erika van Eeuwijk, 06-53201794 / e.vaneeuwijk@drsn.nl.