Zomerfeesten Almkerk 2016

ALMKERK – Van 6 t/m 20 augustus is het weer feest in Almkerk in het kader van de Zomerfeesten editie 2016.

Het programma is ook dit jaar weer zeer compleet en biedt voor ieder wat wils. Als vanouds worden de zomerfeesten in Almkerk afgetrapt met de Lus van Almkerk. Naast twee wielerrondes is er ook de Rabo Dikke Banden Race en zijn er ook weer puchraces. Naast onder meer het timmerdorp en de drive-in bioscoop staan op het muzikale programma onder meer K3, WC Experience, Handsome Poets en Miss Montreal. Een gloednieuwe sport activiteit in het programma van de Zomerfeesten is Alm-masters. Dit is een uitdagende obstacle run voor de bikkels van Almkerk en omgeving.

De zomerfeesten worden ieder jaar georganiseerd door werkgroep PLONS, als onderdeel van Stichting Jeugdwerk Almkerk ‘De Soos’. Kijk voor alle informatie en het complete programma op de website www.zomerfeestenalmkerk.nl.