Toertocht van 2CV Club Nederland

REGIO – Op zaterdag 23 juli is de kans groot dat je overstekende ‘eenden’ tegen gaat komen. De rit van de 2CV Club Nederland start in Drongelen en voert door dorpjes in de mooie streek van het Land van Altena en de rand van de Biesbosch.

De ‘eenden’ zoeken vooral de smalle en slingerende dijkweggetjes op. Net na het middaguur bereiken ze Woudrichem. De eenden worden er geparkeerd, zodat de bezitters het stadje kunnen bewonderen en de Woudrichemmers de Eenden. Daarna gaat de rit verder richting Werkendam en Dussen over smalle binnendijkjes. De rit wordt afgesloten in Drongelen. Naar verwachting zo rond een uur of 15.00.

Voor leden van de 2CV Club Nederland is de rit gratis. Als er eendenliefhebbers in de streek wonen en graag meerijden, dan zijn ze van harte welkom. De club vraagt een kleine tegemoetkoming van 2,50 euro voor de auto en 2,50 euro per inzittende. Ook auto’s die direct zijn afgeleid van de 2Cv zijn welkom. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar evenementen@2cvclub.nl. Doe dit uiterlijk vrijdag 22 juli 18.00 uur.