Gratis cursus 'Rondkomen met Inkomen'

NIEUWENDIJK – Trema Welzijn organiseert in samenwerking met Loket Altena en de Kredietbank West-Brabant opnieuw de budgetcursus ‘Rondkomen met Inkomen’. Deze cursus start op dinsdagavond 18 oktober 2016.

De cursus vindt wekelijks plaats bij Trema Welzijn in Nieuwendijk (Singel 16d) en bestaat uit zes bijeenkomsten. De cursus is gratis, evenals het cursusmateriaal dat wordt uitgereikt. Deze cursus is toegankelijk voor alle inwoners van de gemeenten Werkendam en Woudrichem. Het is wel belangrijk dat deelnemers mee willen doen in groepsverband en dat men de Nederlandse taal voldoende beheerst.

Deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Marjolein Godefroy. Zij is maatschappelijk werker bij Trema Welzijn en bereikbaar per telefoon op 0183 – 408444 of per e-mail via marjolein.godefroy@trema.org.