Voorronde NK Footgolf in Almkerk

ALMKERK – Na twee jaar als host van de finale van het NK Footgolf gefungeerd te hebben, heeft Almkerk het stokje overgedragen aan Assen. Wel vindt een voorronde voor deze finale plaats op Golfpark Almkreek in Almkerk.

Op 14 augustus vanaf 13.30 uur gaan tientallen toppers uit de regio, maar ook ver daar buiten, strijden voor 3 NK tickets. Inschrijven kan van jong tot oud. De holes speel je al vanaf 49 meter tot 256 meter. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, de organisatie er voor zorgt dat je samen mag spelen.

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld. De A-poule zijn de beste spelers van het land en de B-poule de onervaren of laag gerangschikte spelers. Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 14 holes gespeeld, waarbij de lengte en moeilijkheid van hole tot hole flink kan verschillen. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag. De inschrijfkosten bedragen € 20,00 per persoon, waarbij er eveneens voor een drankje gezorgd zal worden. Schrijf je dus snel in via footgolfalmkerk@outlook.com.