5 Engelse Mijlen van Genderen

GENDEREN – De 5 Engelse Mijlen van Genderen zijn het decor van de tweede wedstrijd van het Altena Road Circuit. Dit zal plaatsvinden op woensdag 24 augustus 2016.

De wedstrijd maakt ook dit jaar deel uit van de Feestweek van Oranjevereniging Julia die altijd verantwoordelijk zijn voor een geweldige sfeer met de bekende Brabantse gezelligheid. Vorig jaar ging de overwinning naar Paul Visser van de Tilburg Road Runners, hij zal er dit jaar wellicht weer bij zijn om zijn titel te verdedigen. Vanwege de feestweek in ook ieder jaar de jeugdloop enorm in trek en ook dit jaar komen de diverse groepen weer ruimschoots aan bod. Na afloop van de wedstrijd is er nu ook weer een feest in de tent waar ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Er kan nu al worden ingeschreven via: www.runnersfoto.nl.

Om 18.45 uur start de 500 meter voor de jeugd t/m 7 jaar. Om 18.50 uur de 1000 meter voor de jeugd van 8 en 9 jaar. Om 19.00 uur de 1500 meter voor de jeugd van 10 en 11 jaar. Om 19.15 uur de 2000 meter voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar. Uiteindelijk zal om 19.45 uur de wedstrijd en prestatieloop de 5 Engelse Mijlen starten.