Zomeravond Barbecue op Slot Loevestein

POEDEROOIJEN – Schuif deze zomer aan bij de barbecue op Slot Loevestein. Op zondag 31 juli of zondag 14 augustus ben je van harte welkom op het slot.

De hamburgers worden gemaakt van de Rode Geuzen die rond het slot grazen. De chef bakt ze waarna u zelf kunt kiezen uit verschillende garnituren. Natuurlijk zullen er ook verschillende soorten vis gegrild worden. Of geniet van een speklap, kipsaté of een heerlijke braadworst. Lekkere salades, vers fruit, verschillende soorten brood en sauzen maken deze BBQ avond helemaal compleet.

U kunt deze avond ook kennis maken met het eigen Loevesteinbier. Dit bier, de Blonde Dirc, is genoemd naar de opdrachtgever voor de bouw van het slot: Dirc Loef van Horne. Een fris blonde biertje wat perfect pas bij deze avond.

Wanneer u komt meegenieten van deze smakelijke avond kunt u tegen een gereduceerd tarief van € 6,50 per persoon gelijk het slot en de vesting bezoeken. De kosten van de avond zijn voor volwassenen € 27,50 en voor kinderen van 3 tot 12 jaar € 17,50. Reserveren is noodzakelijk en dat kan per e-mail via receptie@slotloevestein.nl.