Roefelweek kan van start gaan vanuit Giessen

GIESSEN – Met het begin van de zomervakantie is het reeds een drukte van belang in en rondom Sportcomplex de Jager waar in de eerste week van de vakantie de Roefelweek plaats zal vinden.

Wij zullen u dagelijks voorzien van een update omtrent deze fantastische vakantieweek. Hoewel de Roefelweek pas maandagmorgen om 9.00 uur officieel aanvangt was het zondagmiddag al een komen en gaan van kinderen en ouders met grote sporttassen, fietsen en een dosis goede zin. Kinderen konden niet wachten, enkel de ouders lieten wat zenuwachtige trekjes zien. Het Roefelteam, bestaande uit louter vrijwilligers, waren nog volop bezig met de aankleding van de sporthal, met nimmer aflatend enthousiasme.

Vanaf maandag is het zover! Roefelweek dag 1 met meer kinderen dan ooit waarbij nog steeds een wachtlijst van toepassing is. Met een extra aangeschafte tent bied de Roefelweek nu ruimte aan bijna 50 kinderen die in een alles verhullend thema, ‘De dik voor mekaar show, niet omdat het moet…’, een fantastische week tegemoet kunnen gaan.