Zomerzwemlessen bij zwembad Aqua Altena

ANDEL – In de zomervakantie gaat Aqua Altena na eerder succes opnieuw van start met de zomerzwemlessen voor alle kinderen in de regio Altena.

Met de zomerzwemlessen kunt uw uw kind in de zomervakantie gewoon door laten gaan met zwemlessen. Het is immers gebleken dat kinderen er heel veel baat bij hebben dat zwemlessen gecontinueerd worden in vakantieperiode zodat het opgebouwde leerresultaat niet teveel vervaagt. De zomerzwemlessen worden in de 11 juli tot en met 19 augustus op maandag tot en met vrijdag gegeven tussen 8.15 en 9.00 uur en tussen 9.00 en 9.45 uur. Kinderen kunnen voor zowel de diploma’s A, B en C terecht.

Ook voor iedereen die geen interesse heeft in zwemlessen, maar wel verkoeling zoekt: Aqua Altena heeft een mooi en modern buitenbad waar je op een ’s zomerse dag heerlijk af kunt koelen. Dit is een bezoek deze zomervakantie zeker waard! Bezoek het bad aan de Middenweg nummer 1 in Andel en kijk op de website www.zwembadaquaaltena.nl voor alle informatie.