Cultureel Podium tijdens de 13e Visserijdagen

WOUDRICHEM – Van dinsdag 23 augustus tot en met zaterdag 27 augustus worden in Woudrichem de 13e Visserijdagen georganiseerd. ‘Zalm vernomen’ zal door de straten van Woerkum klinken.

Roeiwedstrijden op de Maas, oude ambachten, koren, vertellers, activiteiten voor jong en oud, een oergezellige Woerkumse muziekavond en natuurlijk een spetterend vuurwerk op zaterdagavond. Stichting de Oude Vissershaven is er bovendien trots op om dit jaar een nieuw programma-onderdeel te kunnen introduceren: het Cultureel Podium zal haar intrede doen op zaterdag 27 augustus in de kerktuin.

Onder meer Theatergroep YrroS! geeft acte de présence in een nieuw jasje. De spelers zullen aan de hand van het festivalthema, visserij-gerelateerde onderwerpen en suggesties uit het publiek, ter plekke theater maken. Interactief, grappig, luchtig, toegankelijk en zeer geschikt voor alle leeftijden. Ook vestingverteller Roy Grunewald mag ’s middags niet ontbreken. Zijn kwaliteiten als verteller passen helemaal bij een stad als Woudrichem. Kijk voor alle verdere informatie op www.visserijdagen-woudrichem.nl.