Automobilist belandt na aanrijding in de sloot

RAAMSDONK – De politie behandelde op dinsdagmiddag 5 juli 2016 een verkeersongeval, waarbij de veroorzaker zwaar gewond raakte. Het slachtoffer werd met grote spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De 73-jarige man uit ‘s-Hertogenbosch reed rond 14.30 uur in zijn een Opel Astra, over de autosnelweg A-59 in de richting van knooppunt Hooipolder. Hij kwam vermoedelijk na een stuurcorrectie in aanraking met de middengeleiding. Hierna kaatste de auto tegen een andere weggebruiker stuiterde opnieuw tegen de vangrail en gleed rechts de weg af, de sloot in.

Het voertuig lag deels ondersteboven, terwijl de bestuurder bekneld zat. Enkele omstanders sprongen het water in en hielden de auto overeind. Het lukte echter niet om het slachtoffer te bevrijden. Dat deed uiteindelijk de brandweer in nauwe samenwerking met het ambulancepersoneel. Daarna werd de man met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.