ZLTO Boerenerfdag bij laanboomkwekerij

GENDEREN – ZLTO Altena Biesbosch organiseert jaarlijks de ZLTO Boerenerfdag. Op deze dag is een ieder jaar ander agrarisch bedrijf opengesteld voor publiek.

Dit jaar zal de Boerenerfdag op 20 augustus gehouden worden bij laanbomenkwekerij J.C. van der Beek in Genderen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de teelt van laan- en parkbomen, daarnaast worden fruitbomen gekweekt waaronder de stoofpeer Roem van Altena. Het belangrijkste doel van de dag is om de inwoners van het land van Heusden en Altena dichter bij land- en tuinbouw te betrekken en de mensen op een informele manier kennis te laten maken met de sector zoals die vandaag de dag werkt.

Naast het bedrijf dat is opengesteld, zijn er stands waar agrariërs en aanverwante bedrijven zich kunnen presenteren. Ook is er een terras ingericht waar de bezoekers een kopje koffie of thee kunnen drinken. De bezoekers hebben vrij entree en ook het parkeren is gratis. U vindt laanboomkwekerij J.C. van der Beek aan de Parallelweg 20 in Genderen. De dag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie kunt u ook op Facebook terecht via www.facebook.com/Boerenerfdag.