Wethouder moet weer in gesprek met Wilhelmina'26

AALBURG – Er gloort weer hoop aan de horizon voor voetbalvereniging Wilhelmina’26 met betrekking tot het uitbreiden van de accommodatie. Zo schrijft Joop Lankhaar op de website Genderen.org.

Verantwoordelijk wethouder Wijnand van den Hoeven heeft de opdracht van de raad gekregen zijn voorgenomen besluit om de geldkraan dicht te draaien opnieuw te gaan bekijken door met de voetballers in gesprek te gaan. Twee jaar geleden kreeg Wilhelmina net als buurman Noad’32 de toezegging dat ze hun accommodatie konden uitbreiden of verbeteren door onder andere een semi kunstgrasveld.

Bij Noad’32 is dat alles al gerealiseerd, maar bij Wilhelmina dreigde het mis te gaan omdat de wethouder de noodzaak er niet meer inzag en min of meer de financiële middelen daarvoor niet meer zou hebben. Wilhelmina’26 dat met zeker 75 leden op de tribune zat gaf aan ook zelf wel een bijdrage te willen doen. Reden genoeg voor de raad om de wethouder de opdracht te geven de komende 14 dagen voordat er een definitief besluit genomen wordt weer met de club te gaan spreken.