Volg een clinic van Cees Rijnen in Werkendam

WERKENDAM – De mooiste reiservaringen echt onvergetelijk met uw camera vastleggen? Tja, dat valt in de praktijk nog al eens vies tegen. Eenmaal thuis blijken foto’s en films zelden die ervaringen en emoties zo tastbaar te maken als toen.

Tijdens clinics van Cees Rijnen kunt u ervaren waarom zelfs een gedreven vakman als hij – met veelvuldig gelauwerde reisfoto’s, portret en architectuurfotografie – naast commercieel werk zijn energie vol in reizen steekt. In unieke landen en steden vindt hij door steeds te zoeken naar nieuwe perspectieven de grootste inspiratie.

Door de workshop/clinic van Cees te volgen kunt u al een enorme stap vooruit maken, dankzij alle praktische tips en ervaringen die hij op heel eigen en heldere manier over weet te brengen. De Workshop/clinic vindt plaats op donderdag 7 juli om 19.30 uur in Bibliotheek Werkendam, Gedempte Haven 17. Aanmelden via image@ceesrijnen.nl en a.koekkoek@bibliotheekaltena.nl. De kosten zijn € 35,00 per persoon.