Verkeersmaatregelen voor Havendag Werkendam

WERKENDAM – Zaterdag 2 juli vindt weer de Havendag Werkendam plaats. De organisatie verwacht ook dit jaar weer veel bezoekers.

Om de verkeersveiligheid en doorstroming die dag te waarborgen zijn er een aantal verkeersmaatregelen. Vanaf donderdag 30 juni vanaf 10.00 uur tot en met maandag 4 juli 18.00 uur is de Biesboschhaven Zuid afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit in verband met op- en afbouwwerkzaamheden. Een aantal bedrijven is wel bereikbaar. Dit wordt door bebording aangegeven. Op de volgende wegen is een parkeerverbod van kracht op zaterdag 2 juli 2016: Sasdijk, Van Randwijklaan, Bandijk, Vierlinghstraat en de Leeghwaterstraat. Het parkeerverbod geldt van 6.00 uur tot 20.00 uur en er is een wegsleepregeling van kracht.

De Biesbosch, Steurgat en het veer naar Dordrecht zijn bereikbaar via een alternatieve route via industrieterrein Bruine Kilhaven. Dit is met borden aangegeven. Via de Borcharenweg blijft het centrum en het westelijk gedeelte van de kern Werkendam bereikbaar. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de afsluitingen.