Kom naar de lezing van Cees Rijnen

WERKENDAM – Thuisblijvers kunnen zich deze zomer laten inspireren door de expositie Van vakantiefoto naar reisfotografie van de Brabantse fotograaf Cees Rijnen die tot en met 9 september te zien is in de bibliotheek in Werkendam.

Wie behoefte heeft aan wat meer verdieping kan een lezing bijwonen op dinsdag 5 juli van 20.00 uur tot 21.30 uur in de bibliotheek in Werkendam. Tijdens deze lezing krijgt u een inkijkje in het werk van Cees en neemt hij u mee op zijn reis van vakantiefotografie naar reisfotografie. Tevens krijgt u van Cees diverse tips die u kunt gebruiken voor het verbeteren van uw eigen foto’s.

Cees is reisfotograaf en een gedreven reiziger met een grote passie voor Myanmar en het Boeddhisme. Hij kreeg in de USA en wereldwijd vele prijzen voor zijn beelden van Myanmar. Cees is een gepassioneerd fotograaf, een gezellige Brabander en leert u graag foto’s maken waar u kippenvel van krijgt. De lezing is gratis. Vooraf aanmelden is wel fijn. Meer informatie vindt u op www.cultuuraltena.nl.