KNS sluit seizoen af in Woudrichem

WOUDRICHEM – Muziekvereniging Kunst Na Strijd kijkt alweer naar het einde van het seizoen. Op dinsdagavond 5 juli wordt dat seizoen afgesloten met het traditionele buitenconcertje, gehouden voor ’t Rondeel.

Om 19.30 uur is de aftrap voor deze afsluiter. Bij slecht weer speelt KNS binnen. Aansluitend wordt voor alle leden van de vereniging een barbecue gehouden om nog eens na te praten over het afgelopen jaar. Kunst Na Strijd kijkt echter vooral vooruit. Het nieuwe seizoen zal het harmonieorkest starten met een nieuwe dirigent. Olaf Baeke is geen onbekende van KNS en staat straks niet alleen voor het Opleidingsorkest maar ook voor het ‘Groot orkest’.

Olaf is ook klarinetdocent en gaf eerder een workshop klarinet op basisschool Eben Haezer in Woudrichem. Het zou mooi zijn als nieuw talent zich aandient om de vereniging ook in de toekomst gezond te houden. Ook andere belangstellenden kunnen zich aanmelden voor een serie proeflessen. Voor 25 euro worden 4 lessen gegeven door een ervaren docent. Natuurlijk is het ook mogelijk om proeflessen te volgen op een ander instrument, zoals bijvoorbeeld trompet, trombone, hoorn, saxofoon of slagwerk. Na de proeflessen besluit u of u een lidmaatschap aangaat. Maak eens kennis met KNS en kom gezellig langs op 5 juli bij ’t Rondeel in Woudrichem.