Gezocht: Bedrijven die naar de beurs willen

GORINCHEM – Donderdag 6 oktober 2016 organiseert de Gorinchemse Uitdaging de eerste Maatschappelijke Beursvloer in Gorinchem. De enige Beursvloer waar in van alles mag worden gehandeld, behalve in geld.

Tijdens de Beursvloer leggen vrijwilligers voor hun organisaties contact met bedrijven die hun activiteiten willen ondersteunen. Lokale ondernemers die de leefbaarheid van onze stad willen stimuleren, vinden hier maatschappelijke doelen die bij hen passen. Hoekmannen en -vrouwen brengen vraag en aanbod bij elkaar. Zijn partijen het eens over aanbod en een passende tegenprestatie, dan wordt deze match ter plekke door een notaris bekrachtigd.

Het concept van de Beursvloer inspireert met het uitgangspunt dat vrijwilligersorganisaties veel te bieden hebben en dat ook graag laten zien. Gaat u graag de uitdaging aan? Heeft u een aanbod? Er is ruimte voor nog 20 bedrijven. Neem voor meer informatie contact op met info@GorinchemseUitdaging.nl of kijk op www.gorinchemseuitdaging.nl. Hier kunt u volgen welke partij zich hebben aangemeld.