Expositie over 'Biesbosch belevenissen'

DORDRECHT – Bezoek vanaf 1 juli bij Biesboschcentrum Dordrecht de expositie ‘Biesbosch belevenissen’ van Tim Janse. Hij exposeert als fotograaf een selectie van zijn foto’s die hij heeft gemaakt tijdens zijn Biesbosch avonturen.

Tim Janse is sinds 2010 actief als natuur- en kanogids bij Nationaal Park De Biesbosch. Daarnaast houdt hij een weblog bij met mooie foto’s over zijn belevenissen in de Biesbosch. De onderwerpen zijn uiteenlopend, maar wel natuur gerelateerd. Een selectie van de foto’s die hij tijdens zijn belevenissen in de Biesbosch heeft gemaakt, zijn nu te zien in de expositie.

Nieuwsgierig naar de belevenissen van Tim Janse in de Biesbosch? Lees op zijn weblog www.timbiesbosch.blogspot.nl hier meer over. De expositie is van 1 juli tot met 30 september 2016 te zien bij Biesboschcentrum Dordrecht aan de Baanhoekweg 53. Kijk voor openingstijden op www.biesboschcentrumdordrecht.nl. De toegang is gratis.