Verkeersmaatregelen tijdens Havendag Werkendam

WERKENDAM – Op zaterdag 2 juli vindt weer de Havendag Werkendam plaats. Men verwacht ook dit jaar weer veel bezoekers! Om de verkeersveiligheid en doorstroming die dag te waarborgen, zijn er een aantal verkeersmaatregelen van kracht. Hou hier dus r

Vanaf donderdag 30 juni vanaf 10.00 uur tot en met maandag 4 juli 18.00 uur is de Biesboschhaven Zuid afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit in verband met op- en afbouwwerkzaamheden. Op de Sasijk, van Randwijklaan, Bandijk, Vierlinghstraat en Leeghwaterstraat is een parkeerverbod van kracht op zaterdag 2 juli van 6.00 uur tot 20.00 uur. Ook zijn op 2 juli van 6.00 uur tot 18.00 uur de Dijkgraaf den Dekkerweg tussen de Bolstrastraat en Vierlinghstraat afgesloten, als ook de Bandijk vanaf de Waterman richting de Sasdijk tot aan het veer.

Alternatieve routes zijn met bebording gedurende de havendag aangeven. Alle informatie over de Havendag is tevens te lezen op de speciale evenementwebsite, www.havendagwerkendam.nl.