Bijeenkomst Borstvoeding bij Rivas

GORINCHEM – Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor baby’s. Goede voorlichting maakt borstvoeding geven gemakkelijker. Rivas houdt daarom voor aanstaande moeders én vaders de informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’.

De informatiebijeenkomst staat onder begeleiding van een lactatiekundige of ervaren jeugdverpleegkundige. Tijdens de avond krijgt u meer achtergrondinformatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgt u praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en voor het combineren van werken en het geven van borstvoeding.

Aanmelding voor deze bijeenkomst op 24 augustus is wel nodig. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: borstvoeding@rivas.nl. De bijeenkomst zal gehouden worden in het MamaCafé (in de Bibliotheek Gorinchem) aan de Groenmarkt 1. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.