Werkzaamheden rotonde N267 Veen

VEEN – Aannemingsbedrijf Zijlstra infra bv uit Giessen is gestart met de verdere uitvoering betreffende de aanleg van de rotonde aan de N267 ter hoogte van Veen.

Tijdens de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden van maandag 4 juli t/m vrijdag 8 juli 2016, zal maar één rijstrook beschikbaar zijn. Om het verkeer goed te regelen wordt er een verkeersregelinstallatie geplaatst. Ook zullen er snelheidsbeperkingen voor het verkeer worden ingesteld.

Vanaf vrijdagavond 22 juli 20.00 uur tot zondagochtend 24 juli 2016 6.00 uur wordt de N267 ter hoogte van de rotonde bij Andel tot de reeds bestaande rotonde Veen (bij het tankstation) afgesloten voor verkeer. Er zal een omleiding worden ingesteld over de A27. Omleidingen zullen zoveel mogelijk worden aangegeven met bebording. De werkzaamheden duren naar verwachting tot maandag 25 juli 2016. Door onvoorziene omstandigheden en invloeden van het weer kan deze planning uitlopen.