Rockchick Anne in de Teerkamer

WOUDRICHEM – Nog één keer knallen voordat de zomervakantie begint, dat moet de gedachte zijn achter de seizoensfinale op 25 juni in de Teerkamer. Anne van der Heijden komt met haar band Woudrichem weer op haar grondvesten laten schudden.

“In de zomer programmeren we geen bands, aangezien we geen terras hebben. Uiteraard blijft het wel mogelijk om deze zomer een feest te geven in de Teerkamer. Speciaal voor examenfeesten hebben we bijvoorbeeld erg leuke aanbiedingen, maar ook voor verjaardagen, bruilofts- of bijvoorbeeld jubileumfeestjes kan men zeker bij ons terecht. We hebben ondertussen al voor veel mensen een leuke avond verzorgd. Maar om het muziekseizoen af te sluiten, hebben we Anne van der Heijden weer bereid gevonden om te komen spelen. Anne is te gek, ze rockt van de planken af en ze heeft een geweldige band. We gaan echt nog even flink knallen!” Aldus Annemarie, uitbaatster van de Teerkamer.

De zaal is geopend vanaf 21.00 uur, de band begint omstreeks 22.00 uur met spelen. De entree bedraagt € 5,-. De Teerkamer is te vinden aan de Vissersdijk 35a in Woudrichem.