Open dag van Altena Kennispoort

WIJK EN AALBURG – Vrijdag 24 juni wordt de open dag gehouden bij Stichting Altena Kennispoort aan de Anjelierstraat 33-39 te Wijk en Aalburg.

Stichting Altena Kennispoort staat voor: Het verbinden van overheid, ondernemers, onderwijs en ondernemende burgers en sporters in de regio door samenwerking en het delen van kennis op zakelijk en sportief gebied. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het organiseren van diverse uitdagende activiteiten in de regio.

Altena Kennispoort staat aan de vooravond van een verdere professionaliseringsslag. Vandaar deze nieuwe stichting die de tot nu toe georganiseerde activiteiten verder vorm gaat geven en uitbouwen. Op vrijdag 24 juni van 13.00 tot 20.00 uur vertellen de bewoners van Altena Kennispoort hun verhaal.