Handicartwedstrijd brengt ruim 4.500 euro op

ALMKERK – Zaterdag 18 juni werd op Golfpark Almkreek de jaarlijks terugkerende golfwedstrijd voor de Stichting Handicart gespeeld.

Deze stichting heeft als doel golfers die niet in staat zijn 18 holes te lopen, tegen een sterk gereduceerde prijs een handicart aan te bieden. Iedere golfclub in Nederland organiseert jaarlijks zo’n wedstrijd om zoveel mogelijk geld voor dit goede doel op te halen. De clubconsul van Almkreek, Jos Smits en de evenementencommissie, wisten samen ruim 80 deelnemers naar de baan te krijgen. Iedere deelnemer betaalde € 15 inschrijfgeld voor het goede doel. Daarnaast kwamen er vele spontane giften en donaties binnen.

Na binnenkomst kon de voorzitter Jan Boer de prijzen van deze greensomewedstrijd bekend maken. De winnaars waren Rob Koch en Henk Bouman. Zij mogen door naar de regionale wedstrijden. De tweede plaats was voor Edwin van Sonsbeek met zijn zoon Jordi en de derde plaats was voor Robbert van Dijken en Ruben van Alten. De neary voor de dames werd gewonnen door Yolanda Wedzinga. De neary bij de heren was voor Robbert van Dijken. De closest to the lijn bij de dames was voor Ria van Bennekom en voor de heren was dat Bert den Toom. Daarna volgde er een grandioze verloting met prachtige prijzen die allen gesponsord waren. De organisatie kan terug zien op een zeer geslaagde dag.