Fanfares sluiten seizoen kasteel Dussen af

DUSSEN – Zondag 3 juli zullen vanaf 14.00 uur de fanfares Wilhelmina uit Dussen en St. Caecilia uit Hank zoals altijd het culturele seizoen van de Stichting Vrienden Kasteel Dussen afsluiten met een concert in de tuin van het kasteel.

De dirigenten Peter Spierings (Dussen) en Waldo van Wijk (Hank) hebben, samen met de musici, weer een mooie muzikale middag voorbereid. Het opleidingsorkest van St. Caecilia zal als eerste klinken, gevolgd door de Hankse percussiegroep. Vervolgens zijn de beide fanfares aan de beurt: eerst Fanfare Wilhelmina, daarna St. Caecilia. Om ten slotte te eindigen met een muziekstuk van beide orkesten. Het belooft een afwisselend programma te worden. En wie er vorig jaar bij was, kan zich vast en zeker herinneren hoe ook het publiek op een leuke manier wordt betrokken in de muziek.

Iedereen is van harte welkom, het concert is gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. Een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te komen genieten van een gezellig, muzikaal samenzijn.