Ook dit jaar weer een Dorpsfestival in Dussen

DUSSEN – Op zaterdag 25 juni wordt voor de vijfde keer Dorpsfestival Dussen op het Peppelveld georganiseerd. Het moet ook dit jaar weer een echt dorpsfeest worden, waar voor jong en oud wat te doen is.

Spelletjes, schminken en springkussens voor de kinderen op de Kids Plaza en voor de senioren na het grote succes van vorig jaar weer een leuke verrassingstocht met
de Hank-O-Motief met als gids Ton Lensvelt. Voor de jongeren en volwassenen wordt wederom de Dussense Sterrenslag gehouden met knotsgekke spellen, met o.a. de Peers klompenrace, waar zijn mijn ballen nou?

Ook Stef Stuntpiloot en de nieuwste rage van Nederland: blind voetbal met virtuele brillen. Hiervoor zijn natuurlijk spelers nodig en teams van minimaal 5 personen. Vereniging/club/vriendengroep/families worden uitgenodigd hieraan mee te doen. Opgeven kan via dorpsfestivaldussen@live.nl.