Starterslening tijdelijk stopgezet

WERKENDAM – De starterslening van de gemeente Werkendam is tijdelijk stop gezet. Sinds 2009 heeft de gemeente 66 startersleningen kunnen verstrekken. Aanvragen ingediend na 14 juni kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Helaas is het budget op, waardoor de Starterlening tijdelijk stop moeten worden gezet. Op het moment dat het budget weer in voldoende mate is aangevuld, zet men de SVn Starterslening weer open. Dit is het geval wanneer er weer leningen zijn afgelost. De gemeente kan nu helaas nog niet aangeven wanneer dit zal zijn. Men houdt u hiervan op de hoogte via de website en de infopagina in het Altena Nieuws.

Aanvragen die na 14 juni 2016 zijn ingediend bij Svn kunnen niet meer in behandeling worden genomen en worden teruggestuurd naar de aanvrager. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Rianne de Graaf via 0183-507 342 of rianne.de.graaf@werkendam.nl.