KNS zoekt klarinettisten

WOUDRICHEM – Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd wil vooruit. Helaas moest de vereniging begin deze maand afscheid nemen van hun dirigent Hans Verheij. Maar er is een waardig opvolger gevonden in de persoon van Olaf Baeke.

Olaf is geen onbekende voor KNS. Hij is klarinetdocent bij de vereniging en staat inmiddels bijna 2 jaar voor het Opleidingsorkest. Hij doet dat met veel enthousiasme en dat werpt zijn vruchten af. Het niveau van het Opleidingsorkest is flink gestegen. Olaf krijgt nu de kans om ook met het Harmonieorkest van Kunst Na Strijd aan de slag te gaan. Vanaf begin oktober is hij de nieuwe dirigent. Hij kijkt er naar uit om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging en ook de leden van het Harmonieorkest zijn enthousiast over zijn komst.

Om het harmonieorkest verder compleet te maken, zou het fijn zijn als er nog wat klarinettisten aansluiten. Natuurlijk is de vereniging altijd op zoek naar nieuwe leden op een instrument naar keuze. Maar door verschillende omstandigheden is vooral de klarinetgroep aan versterking toe. Heeft u dus in het verleden klarinet gespeeld? Wilt u uw hobby weer oppakken? Speelt u klarinet bij een vereniging elders en zoekt u een vereniging dichter bij huis? Of lijkt het u leuk om klarinet te leren spelen en wilt u les nemen? Neem dan contact op met het secretariaat van de vereniging via info@kunstnastrijd.nl of kijk op de website www.kunstnastrijd.nl. U kunt altijd een kijkje komen nemen tijdens de repetitieavond op dinsdag van 19.30 tot 22.00 uur in ’t Rondeel te Woudrichem. Of een aantal repetities meespelen om te zien of de vereniging bij u past.