Betaal bij de veerdienst met je smartphone

REGIO – Veerdienst Riveer introduceert op vrijdag 24 juni het digitaal betalen aan boord van de veerboot. Contant geld heb je dan niet meer nodig, want vanaf dan betaal je eenvoudig met de pin óf met de nieuwe Riveer-app.

De introductie van het digitaal betalen aan boord vraagt natuurlijk wel om een feestje. Daarom organiseert Riveer op vrijdag 24 juni een kick-off event, waarbij het digitaal betalen officieel wordt ingeluid.

Ook heb je met de app altijd de actuele dienstregeling, nieuws en bijvoorbeeld lopende acties bij de hand. Binnenkort kun je via de app ook abonnementen regelen en persoonlijke gegevens inzien. Zo heb je als veergebruiker altijd toegang tot je eigen verbruik.

De Riveer-app is vanaf 24 juni te downloaden via de Appstore (voor iPhone) of Playstore (voor Android) op je smartphone.