Tussenpresentatie van de visiegroepen

ALTENA – Ruim 20 groepen met inwoners uit het Land van Heusden en Altena zijn aan de slag gegaan met het maken van een visie voor de nieuwe gemeente die ontstaat per 1 januari 2019 door samenvoeging van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Op 22 juni zijn de groepen uitgenodigd voor een tussenpresentatie van de door hen al gemaakte schetsen voor de nieuwe visie. De groepen presenteren daar door middel van een marktopstelling op borden hun ideeën. Belangstellenden, raadsleden en deelnemers van andere groepen lopen langs de borden, kunnen vragen stellen en suggesties meegeven. Aan het eind van de bijeenkomst worden algemene indrukken, opvallende zaken en suggesties met de zaal gedeeld. Er worden ook video-opnames van de presentaties gemaakt die later via de website met de inwoners worden gedeeld.

De tussenpresentatie vindt plaats op 22 juni en start om 19.00 uur in d’Alburcht, Perzikstraat 14a, Wijk en Aalburg en duurt tot ongeveer 21.30 uur. U wordt allen van harte uitgenodigd om deze openbare presentatie bij te wonen. Op zaterdag 1 oktober vindt tijdens een grote slotmanifestatie de presentatie van de eindproducten van de visiegroepen plaats.