Kasteelsprookje 'Er was eens' voor 4,95 euro

DUSSEN – Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van SVKD is een prachtig kinderboek uitgegeven, het kasteelsprookje ‘Er was eens…’.

Het is geschreven door Ad Los en geïllustreerd door Chris Roodbeen en gaat over een meisje, genaamd Lieveke, dat samen met de Tijdgeest een ongelofelijk en spannend avontuur beleeft in een eeuwenoud kasteel. Het boekje werd onder grote belangstelling voor het eerst gepresenteerd op 16 mei, tijdens de Dag van het Kasteel. Met het uitbrengen van dit boek blijft de stichting vorm geven aan de doelstelling, die 25 jaar geleden werd geformuleerd: het uitdragen van het kasteel als cultuur-historisch erfgoed.
Omdat SVKD zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van dit boek én voor een vriendelijke prijs, is besloten de introductieprijs van € 4,95 langer te handhaven en wel tot 14 juli 2016. Daarna, vanaf 15 juli, als het jubileumjaar voorbij is, geldt een vaste prijs van € 6,50. Het kasteelsprookje ‘Er was eens…’ is verkrijgbaar tijdens de rondleidingen en de voorstellingen in kasteel Dussen, als ook bij diverse verkooppunten in de streek. Voor alle informatie en wijze van bestellen, zie www.kasteel-dussen.nl.