Full force folk op laatste XGP-avond

NIEUWENDIJK – Op vrijdag 17 juni klinken er ongewone instrumenten in Xinix tijdens de XGP-avond: accordeon, banjo en mandoline.

De zes mannen van Bunch of Bastards noemen hun muziek niet voor niets ‘full force folk’. De liedjes zijn gebaseerd op stevige partijen bas, drum en gitaar. Energieke melodieën of melodieuze energie, met teksten over verdriet en over jolijt. Denk aan The Pogues, aan Dropkick Murphys, maar het meest nog aan Flogging Molly. Ter verhoging van de feestvreugde staan enkele nummers van die bands op het repertoire en daarnaast eigen werk van het begin maart verschenen debuut-album “My drinkin’ ain’t done”.

Xinix gaat om 21.00 uur open en Bunch of Bastards spelen vanaf ongeveer 22.00 uur. Voor meer informatie: www.xinix.nl, www.bunchofbastards.nl, www.facebook.com/singwithusbastards.