Feestelijke open dag Kinderopvang Woudrichem

WOUDRICHEM – Op 21 juni, de start van de zomer, viert Kinderopvang Woudrichem de nieuwe naam Kinderopvang BuitenGewoon. Alle kinderen van Woudrichem en omstreken zijn van 15.00 tot 19.00 uur van harte welkom op de feestelijke open dag.

De kinderopvang laat direct zien waarom ze zo BuitenGewoon zijn, met buiten een blote-voetenpad, een écht paard en een grote tumblingbaan waar de kinderen lekker kunnen springen. Binnen vinden ouders en kinderen het pretparcours en een partnerplein met samenwerkingspartners als huiswerkbegeleiding, de muziekschool en lokale kinderlogopedie. In de ochtend kunnen peuters komen gymmen en staat de koffie en thee klaar voor de ouders.

Kinderen kunnen tussen 15.00 en 19.00 uur samen met hun ouders het pretparcours volgen, het partnerplein bezoeken of optredens van de muziekschool bekijken. De feestelijke open dag is voor iedereen toegankelijk. Kinderopvang BuitenGewoon biedt naast het kinderdagverblijf, bso en gastouders ook een peuterprogramma op twee locaties, in het hoofdgebouw en in een speciaal peuterlokaal aan de Eben Haëzer. Om 17.00 uur heft iedereen het glas en is de feestelijke overgang naar de nieuwe naam Kinderopvang Buitengewoon een feit.