Einde voor Champions Cup na conflict

SCHELLUINEN – Vanwege een onoverbrugbaar conflict met Stichting Gorinchemse Sportaccomadaties (SGS), heeft het bestuur van de Champions Cup tot haar grote teleurstelling moeten besluiten, om dit jaar géén Champions Cup te organiseren.

Het conflict betreft het plaatsen van reclameborden door de SGS in de zaal ‘De Oosterbliek’ in Gorinchem en met name de daaraan verbonden beperkende voorwaarden betreffende inrichting van de zaal, waardoor de organisatie meent de belangen van de Champions Cup en haar sponsoren niet meer kan dienen op de wijze waarop zij dit wenst te doen.

De organisatie betreurt dit besluit omdat hiermee drieëntwintigduizend bezoekers en zeshonderd sporters in de aankomende kerstvakantie teleurgesteld worden en er een einde komt aan een fantastische regionale voetbaltraditie.