Altena besmet met het paarse virus

GIESSEN – Waar je ook komt in Altena, inmiddels weet iedereen dat er een SamenLoop aan zit te komen.

Even wat feiten op een rij: 9 maanden intensieve voorbereiding, 4 bestuursleden, 22 commissieleden, 36 teams, 35 eregasten, 125 vrijwilligers, ruim 600 deelnemers en duizenden kaarsenzakken. Met allemaal 1 gezamenlijk doel: kanker overwinnen. De hele commissie heeft zijn stinkende best gedaan en zijn er klaar voor en nodigen u nogmaals uit om het weekend van 24 en 25 juni aanwezig te zijn bij dit prachtige evenement.

Vanaf 17.00 uur beginnen de teams aan hun 24 uur durende wandeling, maar de openingsceremonie start al om 16.30 uur. Om 23.00 uur start de indrukwekkende kaarsenceremonie, op zaterdagochtend 10.30 uur de KinderLoop en op zaterdagmiddag 17.00 uur de sluitingsceremonie met aansluitend de overhandiging van de cheque aan KWF.