Open dag bij Manege Pompveld in Almkerk

ALMKERK – Zaterdag 11 juni organiseert Manege Pompveld aan de Midgraaf te Almkerk weer haar jaarlijkse open dag.

Vanaf 9.00 uur bieden zij u de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de manege, haar uitgebreide faciliteiten, gastvrijheid en legio mogelijkheden tot het volgen van rijlessen, pensionstalling of vakantiestalling. Tijdens de open dag zal ook de FNRS Dressuur-vaardigheidswedstrijd plaats vinden.

Als 4-sterren manage staat Manege Pompveld voor veilig, verantwoord en plezierig paard rijden. Niet alleen voor gevorderde ruiters maar zeker ook voor diegene die kennis willen maken met de ruitersport. Op het zeer verzorgde terrein wordt u als bezoeker welkom geheten door een kleine streekmarkt. Richting het einde van de middag zult u worden getrakteerd op een carrousel show en men-demonstraties. Voor meer informatie kijkt u op www.manegepompveld.nl.